*** Водещите вечерни новини на 17 февруари ***   Бездействието на прокуратурата

...
*** Водещите вечерни новини на 17 февруари ***
 
Бездействието на прокуратурата
Коментари Харесай

Водещите новини! Харчим най-много от БВП за съдебната власт, а усещаме ли правосъдие? Доверието към кабинета „Петков“ стартира с 35% положителни оценки

*** Водещите вечерни вести на 17 февруари ***

 

„ Бездействието на прокуратурата коства скъпо. България има една от най-високите бройки прокурори на глава от популацията в Европейски Съюз, харчим максимален % от Брутният вътрешен продукт за правораздаване, а усещаме ли правораздаване? Все още нямаме въведено програмно бюджетиране. Не става дума за никаква наказателна акция “.

***

***

Превес на позитивното отношение към държавното управление (35%:23%), каквото не е измервано от 2009 година.

***

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи в четвъртък, че опасността от съветска инвазия в Украйна е " доста висока ", само че врата за дипломатическо решение остава отворена, съобщи Ройтерс.

***

„ …коментирайки известията за обстрел през линията на преустановяване на огъня в източния район на Украйна Донбас “.

***

„ Ние настояваме въоръжените сили на Съединени американски щати да се изтеглят от Централна и Източна Европа ", това съобщи съветското външно министерство, съобщи РИА Новости.

***

***

Мисли се за вероятни европейски наказания против Русия, само че особено на днешната полемика беше казано, че няма да приказваме за наказания. Това съобщи от Брюксел министър председателят Кирил Петков.

„ Европа желае да каже две неща. Всички сме дружно и не може да има разделяне по общата ни позиция за Украйна. Продължаваме да използваме всички дипломатически благоприятни условия за деескалация на напрежението “, добави той.

***

***

" Ако Украйна бъде призната в НАТО, ще има действителна опасност режимът в Киев да се опита " да си върне " Крим със мощ, привличайки Съединените щати и техните съдружници, в сходство с член 5-ти от Вашингтонския контракт, в директен въоръжен спор с Русия с всички произлизащи от това последствия ", се показва в документа.

***

По делото са разпитани очевидци, съгласно които убийството е поръчано от обвиняем, който сега излежава присъда в Гърция и с който обвиненият е лежал в пандиза до ноември предходната година.

***

„ Въпрос на време е зеленият документ да отпадне. Протестирайте, само че внимавайте с другите, които са изпратени единствено с цел да вършат хулигански прояви ", предизвести той.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР